29.07.12

Колонізуємо Марс

NASA .  Місця посадки Марс


Марс – червона планета Сонячної системи, найбільш бажане місце для колонізації людиною. Планета земної групи планет, тому нам там буде найбільш затишно із усіх куточків нашої Сонячної системи, не враховуючи, звичайно, Землю. NASA вже давно розпочало процес детального дослідження планети.   

На даній візуалізації можемо бачити місця посадки всіх шести апаратів Американського космічного агентства. Їм вдалось не лише досягнути поверхні Марса, але й вдало примарсуватись:  Viking 1, Viking 2, Pathfinder,  Spirit,  Opportunity,  Phoenix .


26 листопада 2011 року  NASA здійснила запуск до Марса черговий космічний апарат, на борту якого є марсохід нового покоління Curiosity з фантастичною хімічною лабораторією на борту. Прибуття на Марс очікується в перших числах серпня 2012 року.


Американські фахівці вирішили відправити марсохід у кратер Гейла. У гігантській воронці чітко проглядаються глибинні шари марсіанського грунту, що наблизить до розкриття геологічної історії червоної кулі, а можливо і проллє світло на вічне запитання: чи існувало життя на Марсі? Або, чи існує життя на Марсі???????









Доцільно прочитати:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...